A szójaalapú élelmiszerek, mint a szójabab, a tofu és a miso kulcsfontosságúak a hagyományos okinavai, japán étrendben, az egyik leghíresebb kék zónában. Nem meglepő tehát, hogy az edamamét is gyakran fogyasztják, hiszen ez az étel is szójaalapú, így gazdag fehérjében, rostban és antioxidánsokban, miközben kalóriatartalma alacsony. Egy kis só és bors, és már is kész az isteni és egészséges csemege!
A szójaalapú élelmiszerek, mint a szójabab, a tofu és a miso kulcsfontosságúak a hagyományos okinavai, japán étrendben, az egyik leghíresebb kék zónában. Nem meglepő tehát, hogy az edamamét is gyakran fogyasztják, hiszen ez az étel is szójaalapú, így gazdag fehérjében, rostban és antioxidánsokban, miközben kalóriatartalma alacsony. Egy kis só és bors, és már is kész az isteni és egészséges csemege!