A feldolgozott húsok, mint a szalámi, sonka és kolbász, számos egészségügyi kockázatot rejtenek magukban. A feldolgozás során használt adalékanyagok, például a nitrátok és nitritek, növelik a rák, különösen a vastagbélrák kockázatát. Dr. Nilda Abellera rámutat arra is, hogy ezek a húsok magas nátrium- és telített zsírtartalommal rendelkeznek, ami növelheti a vérnyomást és a koleszterinszintet, tovább fokozva a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.
3/6
Fotó: Pinterest
Video Nagy 2025-ös szerelmi horoszkóp
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
Felvágott
A feldolgozott húsok, mint a szalámi, sonka és kolbász, számos egészségügyi kockázatot rejtenek magukban. A feldolgozás során használt adalékanyagok, például a nitrátok és nitritek, növelik a rák, különösen a vastagbélrák kockázatát. Dr. Nilda Abellera rámutat arra is, hogy ezek a húsok magas nátrium- és telített zsírtartalommal rendelkeznek, ami növelheti a vérnyomást és a koleszterinszintet, tovább fokozva a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.