A tojás az egyik legtáplálóbb élelmiszerként ismert, hiszen két fehérjedús tojás gyakorlatilag minden alapvető vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, kivéve a C- és a B3 vitamint. Ha azonban elhagyjuk a sárgáját, és csak a fehérjét esszük, mondván így kevesebb kalóriát juttatunk a szervezetünkbe, az közel sem jó ötlet, ugyanis a fehérje önmagában nem elegendő ahhoz, hogy jól lakjunk, és ne kínozzon minket a farkaséhség.
A tojás az egyik legtáplálóbb élelmiszerként ismert, hiszen két fehérjedús tojás gyakorlatilag minden alapvető vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, kivéve a C- és a B3 vitamint. Ha azonban elhagyjuk a sárgáját, és csak a fehérjét esszük, mondván így kevesebb kalóriát juttatunk a szervezetünkbe, az közel sem jó ötlet, ugyanis a fehérje önmagában nem elegendő ahhoz, hogy jól lakjunk, és ne kínozzon minket a farkaséhség.