5 élelmiszer, ami pajzsként óvja a szívedet a megbetegedésektől: Egy kardiológus ajánlja, hogy ezeket fogyaszd gyakrabban
Tekintettel arra, hogy a szívbetegség a vezető halálozási ok az Egyesült Államokban, annál bölcsebb döntés, ha minél előbb prioritásként kezeljük a szív egészségét, mert hazánkban is sokan küzdenek kardiológiai problémákkal.
Fontos a védelem és a támogatás
Számos életmódbeli tényező befolyásolja, hogy mennyire erős a szíved egészsége, beleértve a fizikai aktivitás szintjét, a genetikát és azt, hogy dohányzol vagy sem - ezek mind befolyásolják a koleszterinszintet, a vérnyomást és az energiaszintet. Az egyik legjobb dolog, amit tehetsz azért, hogy nap mint nap kíméld a ketyegődet, az, hogy olyan kiegyensúlyozott étrendet követsz, amely bőséges makró- és mikrotápanyagokat egyaránt tartalmaz. A Wellandgood megkérte Dr. Long Cao-t, a texasi Houstonban található Memorial Hermann kardiológusát, hogy ossza meg, melyek azok a szívbarát élelmiszerek, amelyeket ő mindig a saját bevásárlókosarába tesz.