Nem lesz sikeres a karácsonyi sütés-főzés, ha ezek hiányoznak a konyhádból: szerezd be őket még most, nagy szükséged lesz rájuk
A karácsony egyebek mellett a nagy sütés-főzés időszaka is. Ehhez persze elengedhetetlen, minőségi edénykészlet is, ennek kiválasztása az egyik legjobb és jó esetben legtartósabb befektetés, ami csak létezik. Most megmutatjuk azokat a leggyakrabban használt edényfajtákat, amikre mindenképpen szükségünk lesz a konyhánkban, és azt is, hogy melyik mire való egész pontosan.
Edényrendszerek
Természetesen főzőedényeinket egyesével is megvásárolhatjuk, de ez jóval több kutatással és vásárlással eltöltött órát – és persze költséget – jelent, mint ha egy jól összeállított készletet vennénk. Egy a főzőtudományokkal még csak most ismerkedő szakácsnak általában a legjobb egy olyan készlet, amely legalább két kisebb lábast, egy nagy lábast, egy kisebb tojássütő serpenyőt és egy nagyobb és/vagy mélyebb pirító serpenyőt tartalmaz – ez később igény szerint bővíthető. No, de hogy milyen edényrendszerekre lesz mindenképpen szükségünk a karácsonyi főzésnél? Galériánkban kiderül!
Karácsonykor természetesen a hal a sztár, de nagyon oda kell figyelned akkor is, ha húst vásárolsz.