Ruby csokoládés sajttorta

Marton Andrienn, a Konyhatündér háziasszonya
Ruby csokoládés sajttorta
Ruby csokoládés sajttorta
Hozzávalók:
Alap:
- 250 g Natúr zabkeksz
- 1 ek Porcukor
- 125 g puha Vaj
Krém:
- 10 dkg Ruby csoki
- 25 dkg Mascarpone
- 2 dl Habtejszín
- 5 dkg Cukor
Elkészítés:
- A zabkekszet a porcukorral (ha nem elég édes a keksz), és az olvasztott vajjal összedolgozzuk, majd egy vajjal kikent tortaforma alján szépen elegyengetjük.
- A habtejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan hozzádolgozzuk a krémsajtot.
- A csokit felfőzzuk a tejszínnel cukorral,megvárjuk amíg kihűl, hozzákeverjük a mascarponét, pohárba töltjûk
- A kész krémet az alapra kanalazzuk, majd 3-4 órára a hűtőbe tesszük megdermedni.
- Tálaláskor gyümölcsökkel díszíthetjük.
Fotók: Komáromi Annamária
Még több recept Marton Adrienntől a következő oldalon!
Oldalak

This is a modal window.