Ha így panírozod a rántott sajtot, holtbiztos, hogy nem folyik ki
Nem nagy ördöngösség elkészíteni a rántott sajtot, azonban a legtöbbeknél mindig akad egy kis bökkenő: sütés közben könnyen kifolyik a bundából. Számodra is ismerős ez a probléma? Akkor olvass tovább, cikkünkben ugyanis eláruljuk a legjobb praktikát, amit bevethetsz!
Garantáltan beválik a trükk
A sajt minden háztartásban nagy favorit, hiszen bármilyen ételt feldob, de még önmagában fogyasztva is isteni, rántott formában pedig lehetetlen neki ellenállni – persze, ez inkább a házilag készített verzióra igaz, a mirelit általában nem a legjobb. Maga a folyamat egyébként korántsem bonyolult: csupán fel kell szeletelni, majd panírozni, aztán a sajtok mehetnek is a bő olajba, hogy szép aranybarnára süljenek. Ezen a ponton azonban sokszor még a legrutinosabb háziasszonyok is belefutnak abba, hogy a sajt nem marad meg a zsemlemorzsa alatt, hanem elkezd kifolyni – ez pedig, valljuk be, rendkívül idegesítő tud lenni. Annak érdekében, hogy elkerült az olajban úszó sajt, valamint az üres panír bosszúságot okozó látványát, vesd be az alábbi trükk9t, melynek köszönhetően tökéletes végeredménnyel lepheted meg a szeretteidet. A részletekért kattints a galériára!
Leadfotó: Getty Images
Forrás: SóBors