panír
A tökéletes végeredmény érdekében csupán egy dolgot kell megtenned panírozás után, mielőtt a hússzeleteket forró...
Nem nagy ördöngösség elkészíteni a rántott sajtot, azonban a legtöbbeknél mindig akad egy kis bökkenő: sütés közben...
Hiánypótló gasztro-trükk - így panírozd a rántott sajtot, hogy ne folyjon ki.
A rántott hús emberemlékezet óta szerves része a magyar emberek vasárnapi menüjének. Hétről hétre háziasszonyok...
Íme a megoldás a tökéletes rántott sajthoz.
„Az én szívem rántott hús, de azon a bunda nem liszt, nem tojás, és nem is zsemlemorzsa.” – szólt a Kiscsillag...

Íme, a kedvenced más-más variációban.
Ezért a praktikáért minden háziasszony hálás.
Kívül ropogós, sajtos, belül omlós. El se tudunk képzelni könnyebb és finomabb vasárnapi ebédet.
Olyan finom lett tőle a rántott hús, hogy még a köret is meglepődött.