Kipróbáltuk: roppanós csodapanír diétásan, amitől isteni lesz a rántott hús
Olyan finom lett tőle a rántott hús, hogy még a köret is meglepődött.
Hozzávalók
- 6 csirkemell filé
- 3 felvert tojás
- másfél csésze szénhidrátcsökkentett liszt
- 3 csésze darált mandula
- fél csésze reszelt parmezán
- másfél teáskanál fokhagymapor
- 1 csokor petrezselyem aprítva
- ízlés szerint só és bors
Rántott hús csodapanírban: elkészítés
A csirkét szeletekre vágjuk, majd bepanírozzuk. Először megforgatjuk a fűszeres (sózott, borsozott) lisztben, majd a tojásban és a mandulás-parmezános-fokhagymás-petrezselymes keverékben. Ha kész vagyunk, sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztassuk fel a húsokat, kevés olajat csepegtessünk a szeletekre és mehetnek a 180 fokra előmelegített sütőbe kb. fél órára.
Jöhet mellé egy jó köret, aztán egy retró desszert? Akkor kattints a következő oldalra a baconnel tűzdelt tepsis burgonya, és a Fanta szelet receptjéért!