Többé nem szárad ki a csirkemell, ha ezentúl így sütöd: mennyeien omlós és szaftos marad
A csirkemell egy rendkívül népszerű alapanyag, de sajnos könnyen kiszáradhat a sütés során, ennek elkerülése érdekében pedig érdemes elsajátítanod egy kiváló és egyszerű trükköt.
Próbáld ki bátran!
Akár egy gyors hétköznapi ebéden, akár egy ünnepi vacsorán gondolkodunk, a csirkemell mindig remek választás, hiszen számos ízletes fogás varázsolható belőle az asztalra – imádjuk rántott formában, de a pörköltbe is isteni, ahogyan rengeteg tésztaételhez is kiválóan passzol. Pikk-pakk el lehet vele készülni, isteni finom, ráadásul mivel igencsak kalóriaszegény, a diétába is könnyen beilleszthető – ám ha nem vagyunk kellően körültekintőek, könnyen kiszáradhat, és elveszítheti omlós állagát, amitől az egész végeredmény élvezhetetlenné válik. Szerencsére létezik egy roppant egyszerű konyhai praktika, ami garantáltan segít megőrizni a hús nedvességtartalmát; a részletekért kattints a galériára!
Leadfotó: Getty Images
Forrás: Blikk Rúzs