Lifestyle

Ijesztő szárnyas élőlényt rögzített a vadkamera: egészen mostanáig kellett várni, hogy megoldódjon a hátborzongató rejtély

Az angliai Bear Wood nevű élőhelyen vérfagyasztó külsejű élőlényt örökített meg az egyik vadkamera. A felvételek bejárták az egész internetet, és hatalmas rémületet keltettek az emberekben. A rejtély csak most lepleződött le.

Rengeteg embert hökkentett meg a vérfagyasztó felvétel

Titokzatos, hátborzongató külsejű élőlényt rögzített az egyik vadkamera az angliai Bear Wood élőhelyen. A Bristol Zoo projekt gondozói azt állították: fogalmuk sincs, melyik állatfaj példányáról lehet szó. Az intézet természetvédelmi szakemberekből álló csapata véletlenszerűen szúrta ki az élőlényt, amikor átvizsgálták a vadkamerák képeit. A szóban forgó élőlényt azóta is a misztikum köde lengi körül, és a kétségkívül szokatlan hír már nem csupán az Egyesült Királyságban, de szerte a világon futótűzként terjed. A rejtély most végre-valahára megoldódott: ha kíváncsi vagy rá, milyen élőlény is tűnt fel az állatkertben, nyisd meg galériánkat, és rögvest megtudhatod!

Az állatkert szerint az utóbbi néhány hétben több beszámoló is érkezett arról, hogy azonosítatlan élőlény ólálkodik a Bristoli Állatkert részét képező Bear Woodban. A Bristoli Zoológiai Társaság kameracsapdák segítségével fésülte át a nagyjából három hektáros erdőt, és több ízben is sikerült megfigyelniük az élőlényt.
Kattints a további képekért!

A nő fantasztikusan érezte magát az egzotikus vakáción, ám amikor fáradtan hazatért, egy csapásra lidércnyomássá változott az élete.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sztárok
A zenei előadó meglepetésvendégként bukkant fel a City of Hope Los Angeles-i gáláján, ahol beszédet is mondott.
Utazás
Nem sokáig örülhetünk a langymeleg októbernek: a legfrissebb előrejelzések szerint a jövő hét első felében fordul majd hűvösebbre az időjárásunk, sőt az ország több pontján havazhat is.
Sztárok
Sokan úgy gondolták, hogy Károly volt nejének élete egyik legszebb eseménye volt az a bizonyos nap, amit Diana később aztán sosem tudott kiverni a fejéből, és nem a megfelelő okokból kifolyólag.