Lifestyle

Titkos jelzés terjed a szupermarketekben: ha így teszed be a zöldséget a bevásárlókocsidba, azzal kacér üzenetet küldesz

Úgy látszik, tényleg leáldozóban van a különböző társkereső oldalak és randiappok virágkora: az ismerkedni vágyók újra a kapcsolatteremtés hagyományos, "kőkorszaki" formáihoz fordulnak.

Vissza a múltba?

Az elmúlt években sokszor hallhattuk, hogy folyamatosan csökken a korábban töretlen népszerűségnek örvendő randiappok látogatottsága. Mindez több tényezőnek is köszönhető. A pandémia csúcskorszakában, amikor az emberek többsége a négy fal között tengette mindennapjait, és eleve el volt zárva az ismerkedés hagyományos formáitól, szinte mindenki a társkereső oldalakon lógott. A Great Lockdown időszaka azonban lecsengett, s újra birtokba vehettük az utcákat, a szórakozóhelyeket, a mozikat, a színházakat és a múzeumokat, emberek tömegeivel teltek meg az ismerkedés, a kapcsolatteremtés hagyományos terei, s ezt a helyzetet azóta is módfelett élvezzük. Most már tényleg megbecsüljük a szabadságunkat, hiszen végre pontosan tudjuk, milyen az, amikor erőteljesen korlátozzák. Főként ezzel magyarázható, hogy egyre többen fordulnak el a randiappoktól, és szavaznak bizalmat az ismerkedés konvencionális, "kőkorszaki" formáinak. A folyamat odáig fejlődött, hogy már a különböző szupermarketekben is kialakultak azok az egyezményes jelek, melyek nagyban segíthetik az ismerkedést. Igaz, nem (elsősorban) a függetlenek számára - szúrta ki az Indy100.

Az Illicit Encounters nevű oldalon azt írják, az úgynevezett "paprika-kódot" azoknak a házasságban élő vásárlóknak ajánlják, akik nyitottak volnának a szeretői kapcsolatra, vagy egy könnyed kis liezonra. Jó, de hogyan működik a jelzés a gyakorlatban?
Kattints a további képekért!

Bár a beltéri randi nem mindig az első számú választás, ha kreatívan állunk hozzá, rengeteg lehetőség van, hogy a közös otthoni időt is különlegessé tegyük. Ezek az ötletek nemcsak szórakoztatóak, hanem segítenek abban is, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, és közös emlékeket teremthessünk.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Sztárok
A Harry herceggel közös Netflix-sorozata óta Meghan Markle visszafogottan nyilatkozik a brit királyi családdal kapcsolatban, ám egy szakértő úgy véli, annak ellenére, hogy már nem foglalkozik a...
Utazás
A nemzeti ünnep alkalmából változik a közlekedési rend. Október 23-án, szerdán az ünnepnapi menetrend érvényes a vasúton. A helyközi buszjáratok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. Az...
Lifestyle
Voltaképpen már a Halloween előszobájában vagyunk, szóval legújabb rejtvényünkkel nem árulunk zsákbamacskát: ez a fejtörő is az októberi időszak egyik legizgalmasabb ünnepéhez kapcsolódik.