Noszály Sándor betegsége sokkal pokolibb, mint azt bárki gondolná – így lehet majd kezelni

Először nem tudták az emberek hova tenni Noszály Sándor zavart viselkedését, de a bipoláris zavar egy komoly probléma, amiről nem árt többet tudni.

Nem csoda, hogy a híresség így nem tudja folytatni a Sztárboxot

A szerdai napon végre kiderült, hogy mi állt Noszály Sándor utóbbi időben tapasztalt furcsa viselkedése mögött. Végül az egykori teniszező testvére öntött tiszta vizet a pohárba.

„Az elmúlt napokban sokan aggódtak testvérem, Noszály Sándor állapota miatt. A családom nevében ezúton szeretnék tájékoztatni mindenkit, hogy Sanyi hazaért Magyarországra, és szakorvosok irányításával elkezdte azt a kezelést, amely bipoláris betegsége stabilizációjához szükséges” – írta nyilatkozatában Noszály Andrea.

Ezzel természetesen az is eldőlt, hogy a híresség így biztosan nem tud részt venni a Sztárbox novemberi 3-ai Szuperdöntőjében. Azonban mi is ez a bipoláris zavar pontosan, arról a galériánkban rántjuk le a leplet!

Noszály Sándor egy időre véglet eltűnt a nyilvánosság elől, és az Instagram-profilját és felfüggesztették. Ez persze nem is csoda, mivel itt egy komoly betegségről beszélünk. Ezért is történt az, hogy a sportoló furcsábbnál furcsább üzeneteket és videókat tett közzé közösségi oldalán.
Kattints a további képekért!

Azt sokan sejthették, hogy valami nincsen rendben Noszály Sándorral. A testvére bejelentette, hogy az egykori teniszező nem folytatja a Sztárboxot.

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
A Kos életében felbukkan egy régi szerelme és teljesen felkavarja. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Lifestyle
Az anyós és a meny kapcsolata nem mindig felhőtlen. Itt is egy ilyen szituáció bontakozott ki, amikor előbbi erősen bele akar szólni az esküvőbe. Persze nem ez az egyetlen bonyolult szál a...
Lifestyle
Pedig a szakemberek szerint ha jobban vigyáznánk a mobilunk akkumulátorára, akkor azt alaposan meghálálná. A többség ugyanazt az ordító hibát követi el.