Lifestyle

Jobban teszed, ha vigyázol rájuk! Sokkal fontosabbak a női barátságok, mint gondolod

A barátságok jelentős szerepet játszanak életünkben, különösen a női barátságok. Ezek a kapcsolatok sokkal többet jelentenek, mint csupán kellemes időtöltést.

Az élet fontos kötelékei

Mindannyiunknak ismerős a helyzet, amikor csak egy gyors telefonhívás a barátnőnkkel egyszer csak órákig tartó csacsogássá alakul, de egy rövid kávészünetben megejtett beszélgetés során is képesek lennénk megváltani a világot.

Amikor a nők összejönnek, van miről beszélgetniük! Áradozunk a szexuális életünkről, a házasságunkról, részleteket árulunk el a párunkról és a családi drámákról. Amikor a pasik összejönnek, az már más tészta. A nők nemcsak cipővásárlási partnerként támaszkodnak egymásra, hanem azért is, hogy megosszák egymással azokat a titkokat, amelyeket nem biztos, hogy egy férfire rábíznánk. Bár a férfiak is társaink tudnak lenni, mégis van valami több, valami különleges a női kötelékben. A barátnők különleges módon olvasnak az érzelmekben és megértik, hogy kinek mire van szüksége. Egy igaz barátnő elmondja a másiknak, ha étel maradt a fogán és azt is, ha elkenődött a sminkje és akár még a segítségére is siet, hogy a saját rúzsát kölcsönadja.

Ott vagyunk egymásnak a nehéz időkben, meghallgatjuk és támogatjuk egymást, megosztjuk a maradandó emlékeket.

Miért is olyan fontos a női barátságok fenntartása és ápolása? Hogy lehetnek ilyen mélyek ezek a kapcsolatok?

Kattints a galériára!

A barátnők közötti erős kötelékek különösen fontosak, amikor az élet nehézségeivel szembesülünk, legyen szó egy családi probléma kezeléséről, munkahelyi stresszről vagy egy személyes válságról. A nőknek fontos, hogy legyen valaki, aki megérti az érzéseiket, és egyúttal támogatja őket a nehéz időkben.
Kattints a további képekért!

Az asztrológia szerint egyes csillagjegyek képviselői különleges barátságot nyújtanak, és haláluk napjáig lojálisak maradnak a számukra legfontosabbakhoz; te vajon köztük vagy?

Leadfotó: 123rf, forrás: psychologytoday.com

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Lifestyle
Néhány hónappal ezelőtti cikkünkben arra a kérdésre próbáltunk választ találni, hogy mi okozza az idősek összetéveszthetetlen illatát, most pedig az úgynevezett "öregemberszag" elleni "védekezésről"...
Lifestyle
Gothár Péter 1982-ben bemutatott nemzedéki közérzetfilmje ugyan a hatvanas évek kádári Magyarországát tárja elénk, szorosan kapcsolódik az 1956-os forradalomhoz is.
Lifestyle
Ne féljünk kísérletezni, és alakítsuk az ebédet a gyerekek ízlésére – így biztosak lehetünk benne, hogy minden nap friss és izgalmas ételekkel indulnak útnak.