Sztárok

Óvatlan volt a 21 éves világsztár: belezuhant a színpad közepén tátongó lyukba, de ami ezután történt, még megdöbbentőbb volt - Videó

Létezhet ennél nagyobb baki egy énekesnő karrierjében?

Minden helyzetre fel vannak készülve... vagy mégsem?

Ha egy zenei előadó színpadra áll, még a legváratlanabb helyzetekre is fel kell készülnie. Lehet, hogy megbotlik majd a színpadon, előfordulhat, hogy egy megveszekedett ellendrukkere paradicsommal dobja meg, esetleg elmegy a hangja, vagy mondjuk az egyik táncosa a szeme láttára ájul a földre. A rutinos világsztárok számára persze már ezek a helyzetek sem jelentenek valódi kihívást, hiszen mindenre fel vannak készülve, és ha véletlenül beütne a krach, akkor is csodálatos rugalmasságról és bámulatos lélekjelenlétről tesznek tanúbizonyságot. Nos, most egy 21 éves világsztárt tett ilyesfajta próbára a sors: máris mutatjuk, hogy vizsgázott! Lapozz: a cikk folytatását galériánkban találod!

A 21 éves Olivia Rodrigo színész-énekesnő, a Bizaardvark és a High School Musical című sorozatok sztárja a minap Ausztráliában koncertezett Guts című világturnéja keretében. A híresség a koncert egy pontján belepottyant egy mélyedésbe, ami a színpad közepén éktelenkedett.
Kattints a további képekért!

Nemsokára megjelenik a 2023 januárjában elhunyt Lisa Marie Presley memoárja, melyben az énekesnő néhai férjével, a legendás Michael Jacksonnal kapcsolatban is meglepő sztorikat olvashatunk majd.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat