Sztárok

Kísérteties hasonlóság: Jack Nicholson 32 éves fia szakasztott úgy néz ki, mintha a színészóriás fiatalkori mása volna - Fotók

A három Oscar-díjjal kitüntetett hollywoodi színészóriás manapság már csak kevés embert enged közel magához, 32 éves fia, a szintén a színészi hivatással kacérkodó Ray azonban köztük van. A sztárapuka és gyermeke közti hasonlóság időről időre ámulatba ejti a nagyérdeműt.

Az alma nem esett messze a fájától

Jack Nicholson 2010-ben döntött úgy, hogy felhagy a filmezéssel: a 3 Oscar-díjjal kitüntetett hollywoodi színésznagyság másfél évtizeddel ezelőtt a Honnan tudod? című vígjátékban szerepelt, azóta viszont nem hajlandó többé a kamerák elé állni. Egyre több rajongót aggaszt, hogy a 87 éves világsztár mostanság szinte teljesen elzárkózik a külvilágtól: előfordult, hogy másfél-két évig nem készült róla nyilvános fotó, és ha mégis előkerül, akkor is csupán kedvenc kosárlabdacsapata, a Los Angeles Lakers mérkőzésein lehet találkozni vele. Annyi bizonyos, hogy a Kínai negyed, a Batman és a Lesz ez még így se! sztárja ma már csak nagyon kevés embert enged közel magához, 32 éves fia, Ray azonban feltétlenül közéjük tartozik. A fiatalembert nem csupán azért mérik sokan világhíres édesapjához, mert ő is a színészi pályával kacérkodik, de két férfi még külsőre is hasonlít egymásra, ez pedig az idő múlásával egyre inkább kidomborodik.

Ray számos fényképen úgy néz ki, mintha édesapja és a fiatal Leonardo DiCaprio jellegzetes vonásait elegyítené magában.
Kattints a további képekért!

Jack Nicholson a 20. század egyik legnagyobb hollywoodi színésze volt. Ugyan mára visszavonult a hivatásától, életművét még most is betéve ismerik a mozibolondok. Vagy mégsem?

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Fashion&Beauty
Kamilla királyné ezúttal nem fenséges estélyiben vagy tekintélyt parancsoló kosztümszettben keltett nagy szenzációt, hanem egy átlagos, mégis feltűnően csinos őszi ruhában.
Lifestyle
A Halak életében újra felbukkan egy régi nagy szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Egészség
Sokan nem is tudják, hogy mennyire fontos a D-vitamin a szervezet számára. Azonban miért kell szednünk ebben az időszakban?