Rihanna újra divatba hozta a férfiak által legjobban utált ruhadarabot

Kényelmes és stílusos viselet, a férfiak mégsem szeretik a nőkön.

Most akkor szexi vagy sem?

Rihannától már megszokhattuk, hogy akármit is vesz fel, az biztosan trenddé válik. Az utcai stílusát tekintve az énekesnő imád kísérletezni különböző megjelenésekkel és sziluettekkel - legutóbbi választása pedig eddigi legmerészebb összeállításai közé tartozik. Múlt hétvégén egy olyan extrém bő szárú, szaggatott farmernadrágban lépett ki az utcára, ami még a földet is súrolta! Noha az avantgárd stílusú farmer a legkevésbé sem mondható szexinek, mivel elrejtette az énekesnő formás fenekét és lábait, Rihanna még így is lehengerlően festett benne.

A bő szárú farmert egy díszes bodyval és egy lenge, gombos inggel párosította, ami csak tovább fokozta az összhatást. Tehát, bátran kijelenthetjük, hogy a bő szárú farmer újra fénykorát éli és mindenkit arra ösztönözhet, hogy keressen az alkatának megfelelő fazonú, és hosszúságú darabot. Amellett, hogy rendkívül kényelmes, szinte mindenhez passzol és könnyen beilleszthető a hétköznapi ruhatárba.

Kattints a galériára és nézd meg, hogy milyen stílusokban viselheted a bő szárú farmernadrágot, hogy divatos legyen a megjelenésed:

A stílusos elegancia híveinek a hétköznapokban egy laza, fehér inggel és magassarkúval ajánljuk.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Vogue

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Egészség
Gondoltad volna, hogy abban az esetben, ha bizonyos illatokat párologtatsz a hálóban, akkor akár alvás közben is javulhat a memóriád? Nos, ezt állítja egy tanulmány.
Lifestyle
Továbbra is megosztja a diákokat és tanulókat, hogy helyes-e egyáltalán a hazai iskolákban bevezetett okoseszköz-tilalom, mindenesetre máris a láthatáron van az újabb szigorítás.
Sztárok
A szőke hajú szépség nem csupán arról híres, hogy Diana rokona: modellként is hihetetlen karriert futott be, nem véletlenül.