Fashion&Beauty

Így moss hajat és olyanok lesznek tincseid, mintha fodrásznál jártál volna - A profik mind a 60/180 technikára esküsznek!

Talán veled is előfordult már, hogy felvásároltad a drogériák leginkább csodát ígérő termékeit, mégsem hozták a várt hatást. Nos, a problémát ilyenkor gyakran az alkalmazás módjában kell keresnünk.

Ez a titka

Mindenki egészséges, ragyogó hajról álmodik, amely nap mint nap a legjobb formáját mutatja. Sokan azonban úgy találják, hogy a hajápolási rutinjuk nem hozza a várt eredményeket, annak ellenére, hogy drága samponokat és kondicionálókat használnak. Vajon mi lehet a titka azoknak a tökéletes fürtöknek, amiket a fodrászszalonban tapasztalunk? A válasz a hajápolási rutinunkban és annak helyes alkalmazásában rejlik. Hogy mit is jelent ez pontosan? Olvass tovább, eláruljuk!

A megfelelő termékek kiválasztása A sampon feladata elsősorban a fejbőr tisztítása, ezért a választást a fejbőr típusa alapján kell meghozni, nem pedig a haj típusa szerint. A kondicionáló szerepe, hogy szép megjelenést adjon a hajnak. A hajmosás előtt fontos kifésülni a hajat, hogy eltávolítsuk a termékmaradványokat és serkentsük a vérkeringést, valamint megakadályozzuk a haj összegubancolódását mosás közben, ami megkönnyíti a sampon hatékonyabb felszívódását.
Kattints a további képekért!

Ha idén nyáron szeretnél kipróbálni valami újat és nem rettensz el a rövidebb frizuráktól, akkor a Prada bobot egyenesen neked találták ki!

Leadfotó: 123rf, forrás: infobae.com

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Fashion&Beauty
Lifestyle
Bár a beltéri randi nem mindig az első számú választás, ha kreatívan állunk hozzá, rengeteg lehetőség van, hogy a közös otthoni időt is különlegessé tegyük. Ezek az ötletek nemcsak szórakoztatóak,...
Fashion&Beauty
Beyoncé bebizonyította, hogy az "Old Hollywood" bob hivatalosan is az ősz legnagyobb hajtrendje. Az énekesnő a minap az amerikai GLAMOUR Women of the Year 2024 díjátadón jelent meg új frizurájával,...
Lifestyle
A paprika nagyon finom és színes, ráadásul tele van egészséges vitaminokkal, viszont a közhiedelemmel ellentétben nem mindegy, pontosan melyik típusból vásárolsz.