Fashion&Beauty

Elbűvölő copfötletek a kánikulára - Hogy stílusosan vészelhesd át a legnagyobb hőséget is!

Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.

Stílusos frizurák kánikulában is!

A legforróbb nyári napokban olyan megoldást keresünk, amely távol tartja a hajunkat a nyakunktól, nem akadályoz a mindennapi tevékenységekben, és kevés törődést igényel. Azonban ez nem azt jelenti, hogy hanyagul hátradobjuk tincseinket egy gyors, kócos kontyba, és reménykedünk a legjobbakban. Éppen ellenkezőleg: elővesszük az év legjobb frizuráit, hogy stílusosan és kényelmesen vészeljük át a hőséget. Mutatjuk, mit érdemes kipróbálni!

Laza konty A laza konty az egyik legnépszerűbb nyári frizura, hiszen nemcsak elegáns és nőies, hanem rendkívül praktikus is. Ez a stílus lehetővé teszi, hogy a hajunkat egyszerűen és gyorsan feltűzzük, anélkül, hogy túl szorosan fognánk össze, így elkerülhetjük a fejbőr feszülését és a fejfájást. A laza konty elkészítéséhez fogjuk össze a hajunkat egy alacsony vagy közepes magasságú copfba, majd tekerjük körbe a copf alját, és rögzítsük hajtűkkel. Kihagyhatunk néhány tincset az arcunk körül, hogy romantikusabb hatást érjünk el. Ez a frizura kiváló választás lehet egy nyári esküvőre, vacsorára vagy akár egy hétköznapi városi sétára is.
Kattints a további képekért!

Rendkívül stílusos és sokoldalú, valamint a legsportosabb megjelenést is elegánssá varázsolja.

Leadfotó: 123rf, forrás: byrdie.com

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Fashion&Beauty
Egészség
Gondoltad volna, hogy abban az esetben, ha bizonyos illatokat párologtatsz a hálóban, akkor akár alvás közben is javulhat a memóriád? Nos, ezt állítja egy tanulmány.
Lifestyle
Továbbra is megosztja a diákokat és tanulókat, hogy helyes-e egyáltalán a hazai iskolákban bevezetett okoseszköz-tilalom, mindenesetre máris a láthatáron van az újabb szigorítás.
Sztárok
A szőke hajú szépség nem csupán arról híres, hogy Diana rokona: modellként is hihetetlen karriert futott be, nem véletlenül.