Cristiano Ronaldo párja szebb, mint valaha - Bikinis fotót posztolt Georgina

Georgina Rodriguez természetesen jól tudja, hogy a párja most minden erejével a focira koncentrál. Hétfőn Cristiano Ronaldónál el is tört a mécses.

Később tudnak majd kettesben lenni igazán

Cristiano Ronaldo hiába lesz lassan 40 éves, még mindig ki van éhezve a sikerre. Portugáliának is megkezdődött az egyenes kiesés szakasz a labdarúgó Európa-bajnokságon, és hát voltak nehéz pillanatok.

A portugál labdarúgó-válogatott a gól nélküli döntetlennel zárult rendes játékidő és hosszabbítás után végül tizenegyesekkel 3-0-ra legyőzte Szlovéniát.

Ez azt is jelenti, hogy Georgina Rodriguez nagyon jól tudja, hogy párja még a focira fog koncentrálni. Galériánkban megmutatjuk, milyen dögös képet posztolt magáról az elragadó Georgina!

Cristiano Ronaldo nagyon kemény meccsen van túl. Anno a hosszabbításban eldönthette volna a meccset, mivel a portugálok 11-est kaptak, de ezt nem sikerült értékesítenie.
Kattints a további képekért!

Alaposan megdöbbentett mindenkit a videó, amin az látható, hogy Cristiano Ronaldót megpróbálja a semmiből lerúgni egy szurkoló. Bár az is lehet, hogy karatemozdulattal akart a közelébe kerülni.

Leadofotó: MTI Fotó - Illyés Tibor

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
A Forma-1 hétszeres világbajnoka véget vetett hosszú nyeretlenségi szériájának, örömében pedig olyat tett, amire talán még nem volt példa karrierje alatt.
Sztárok
Bár Károly felesége igyekszik mindig eleget tenni a királyi normáknak, van egy olyan dolog, amiben nem követi a néhai Erzsébetet, amit a királynő bizonyosan nem nézne jó szemmel, ha még élne.
Sztárok
A pár nem várt sokáig a házassággal: mindössze két hónapnyi ismeretség után úgy döntöttek, hogy összekötik az életüket, ami sokak számára furcsa volt, ők mégis bebizonyították, hogy egymásnak vannak...