Gigászi baj van a magyar gyógyszertárakban, minden vásárlót érint a változás

A többség szereti nagy ívben elkerülni a gyógyszertárakat, ha éppen nincsen nagyobb betegsége, de néhány alapvető termékre minden háztartásban szükség van. Most Magyarországon ismét érezni fogjuk a változást.

Régóta benne volt már ez a probléma a levegőben

Bizonyára sokan néztek, hogy a legtöbb gyógyszertár zárva volt a hétfői napon. Nem árt jövőre is belevésni az agyunkba, hogy július elseje Semmelweis Ignác születésnapja, ami az egészségügyi dolgozók számára munkaszüneti nap.

A Semmelweis-nap alkalmából gyógyszertárak közül sokan ügyeleti rendszerben működtek, biztosítva a sürgős esetek ellátását, de a többségük zárva tartott.

Most azonban visszatértünk a régi kerékvágásba, és sajnos nem árt beszélni arról, milyen problémák vannak a magyar gyógyszertárak körül. A galériánkban megmutatjuk, hogyan érintik ezek a vásárlókat.

Gyógyszertárban akkor is megfordulunk, ha éppen nem vagyunk betegek. Bár az is igaz, ha szorítani kell a nadrágszíjon, akkor bizony visszafogjuk a vitaminvásárlást.
Kattints a további képekért!

Sokan könnyelműen veszik az egészségügyi figyelmeztetéseket, ha külföldre utaznak. Megmutatjuk, mely dolgokra muszáj figyelned!

Leadofotó: MTI Fotó - Máthé Zoltán

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Bár Károly felesége igyekszik mindig eleget tenni a királyi normáknak, van egy olyan dolog, amiben nem követi a néhai Erzsébetet, amit a királynő bizonyosan nem nézne jó szemmel, ha még élne.
Sztárok
A pár nem várt sokáig a házassággal: mindössze két hónapnyi ismeretség után úgy döntöttek, hogy összekötik az életüket, ami sokak számára furcsa volt, ők mégis bebizonyították, hogy egymásnak vannak...
Sztárok
A királyi protokoll bizony még egyes szavak kiejtését is megtiltja a család tagjainak, bármilyen bizarrnak is tűnik ez.