Sztárok

Mihalik Enikő 3 év kihagyás után posztolt fotót a kislányáról, a rajongói nem tudnak betelni a látvánnyal

A 37 éves modell újra megmutatta az Instagramon ritkán látott gyermekét, aki 2021-ben jött a világra.

Újra megmutatta rég nem látott kislányát

Mihalik Enikő leginkább a szakmai tevékenységével kapcsolatban szokott posztolni az Instagramon: szinte már rendhagyónak számít, amikor az ünnepelt modell magánéletével, családtagjaival kapcsolatos bejegyzéseknek is teret enged közösségi médiás oldalán. Nos, most egy ilyen kivételes momentumhoz érkeztünk el. Noha a 37 esztendős híresség korábban megkapó részletességgel vallott várandósságáról, sőt a szülés legnehezebb pillanatairól is, kislányát szinte sosem mutatja meg a nagyvilágnak. Most végre megtört a jég: Mihalik elbűvölő fotót posztolt gyermekéről, aki hatalmasat nőtt az utóbbi időben. A kétkedők kattintsanak a galériára: elragadó látványban lesz részük!

Mihalik és kislánya, a 3 esztendős Eva Rose közös fotója egyetlen nap alatt több ezer lájkot gyűjtött be az Instagramon.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: RTL

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.