Sztárok

Meghan miatt fakadt sírva Sarolta hercegnő: Katalin lánya teljesen kiakadt

Mindez még Meghan Markle és Harry herceg esküvője előtt történt 2018-ban, amikor is a kis hercegnő elsírta magát egy bizonyos dolog miatt.

Kitálalt Meghan szabója a koszorúslány-vitáról

2018-ban Harry egy mesebeli szertartáson vette feleségül Meghan Markle-t, ám az előkészületek közel sem zajlottak zökkenőmentesen: hírhedtté vált például az a veszekedés, ami Meghan és Katalin között tört ki még az esküvő előtt. A dráma Meghan hat koszorúslányának ruhája körül kerekedett, mely végül az akkor hároméves Sarolta sírásával ért véget. A kis hercegnő ugyanis elbőgte magát ruhája miatt, melyre Katalin érthető módon nem reagált jól – Ajay Mirpuri, Meghan szabója egyike volt azoknak, akik éjjel-nappal dolgoztak a koszorúslányok viseletén, így a varrónő közelről látta, hogy mi is történt aznap, mikor Sarolta könnyekben tört ki. Nos, a Mirrornak Mirpuri kitálalt, és elárulta, mi volt valójában a hercegnő és édesanyja, Katalin problémája – galériánkban olvashatod a részleteket!

Ajay Mirpuri luxusszabó saját bevallása szerint egyáltalán nem volt meglepődve azon, hogy a koszorúslányok ruhapróbája végül könnyes vitába torkollott, ugyanis korábban már voltak jelei annak, hogy az esküvő előtt jön majd egy nagyobb dráma az előkészületek miatti idegeskedések végett.
Kattints a további képekért!

Nagyon úgy tűnik, hogy Károly neje nem törődik a hagyományokkal: mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy nem ragaszkodik azokhoz a szabályokhoz, melyeket a néhai Erzsébet királynő hozott.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Sztárok
Jól tudjuk, hogy Gelencsér Timi nem tud leállni. Most a rengeteg munka mellé egy nyaralást is beszuszakolt, ahol egy igazi világsztárral futott össze.
Sztárok
Cristiano Ronaldo tizenegyeset hibázott egy kulcspillanatban, aztán elsírta magát. Sokan nem tudják, de Lionel Messit is lehet nézni, csak egy teljesen más időzónában.
Lifestyle
Magyarországon is egyre népszerűbb a mozzarella sajt, amit remek árban be tudunk szerezni. Azonban melyik a minőségi, és melyik kullog hátul a rangsorban?