Lifestyle

Kíváncsiságból vásárolt DNS-tesztet a nő: rémséges titkot derített ki az édesanyjáról, akit azonnal meggyűlölt

A nő csupán azért szánta rá magát a tesztre, mert fel akarta térképezni, milyen ősöktől is származik. A nagy felfedezés - legalábbis ebben az értelmben - sajnos elmaradt, helyette viszont felszínre került egy 45 éven át őrizgetett családi titok.

Saját édesanyja sötét múltjával szembesült

Kétszer is érdemes meggondolnod, mielőtt DNS-tesztre adod a fejed: egy ilyen vállalkozás az emberek többsége számára nem egyéb, mint pompás móka, szórakoztató időtöltés, ami - legjobb esetben - érdekes információkkal gazdagítja őket családjuk, rokonságuk múltjával kapcsolatosan. Igen ám, de az ilyesmi sajnos kétélű fegyver: olykor előfordul, hogy az ember olyan titkokat tud meg a közeli hozzátartozóiról, melyek csak fájdalmat, szenvedést és békétlenséget szabadítanak az egész famíliára. A Mirror most egy olyan nő igaz történetéről adott hírt, aki csupán azért szánta rá magát a DNS-tesztre, mert kíváncsi volt, kiktől is származik valójában. A szenzációs felfedezés azonban elmaradt: a hölgynek végül a tulajdon édesanyja sötét múltjával kellett szembesülnie.

A tesztből kiderült, hogy a férfi, akit a nő 45 éven keresztül a biológiai apjának hitt, valójában semmilyen rokonságban nem áll vele.
Kattints a további képekért!

A feje tetejére állt a férfi élete: mindent meg kellett kérdőjeleznie, ami az életében addig történt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.