Fashion&Beauty

Idén nyáron újra divatba jött a fehér farmer - így viseld, hogy ne legyen retró hatása

Egy nő ruhatárából sem hiányozhat.

Stílusos és sokoldalú ruhadarab

A fehér farmert bár mindenki szereti, sokan mégsem merik viselni, mivel egyfolytában vigyáznunk kell rá, hogy ne legyen foltos. Pedig az idei trendek alapján a fehér farmer éppoly divatos és időtálló választás, mint a bőrdzseki vagy a miniszoknya. Egy fehér farmernadrág bármilyen megjelenést sokkal stílusosabbá tehet, akár egy sima pólóval, akár egy túlméretezett blézerrel kombinálod. Rendkívül sokoldalú, számos fazonban elérhető, mint a skinny, boyfriend, mom jeans vagy a high-waisted verziók, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot. A fehér farmer remekül párosítható pasztell árnyalatokkal, mint a világoskék, rózsaszín vagy menta zöld. Ez a kombináció különösen friss és nyárias hatást kelt. Akár egy elegáns, akár egy lazább megjelenésre törekszel, a fehér farmer tökéletes alapdarabja lehet a nyári ruhatáradnak.

Kattints a galériára és nézd meg, hogy mivel viselheted idén nyáron a fehér farmernadrágot, hogy igazi stíluskirálynő legyél:

Egy oversize blézerrel és sneakerrel párosítva a hétköznapokra tökéletes és abszolút divatos választás.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Glamour UK

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Lifestyle
Ha az alábbi jegyek közé tartozol, most lesz érdemes befektetned. A csillagok csupa jót ígérnek neked pénzügyi területen.
Utazás
Tíz százalékkal magasabbak lesznek az autópályadíjak július 1-je és szeptember 30-a között Horvátországban. A nyári tarifa nem vonatkozik a nehéz járművekre, autóbuszokra és kamionokra - írja az MTI...
Sztárok
A 37 éves modell újra megmutatta az Instagramon ritkán látott gyermekét, aki 2021-ben jött a világra.