Lifestyle

Kórházba került a nő az első randi után: ezt találták a testében - Videó

Borzalmasan ért véget a 32 éves nő randija, hosszú lesz a teljes felépülés.

Börtön

A TWN.hu cikke szerint korábban börtönőrként dolgozott, de kirúgták, így Alicia Davis erotikus modellként kezdett el tevékenykedni, és így kereste a pénzt. "És nem csak az interneten, a magánéletében is alaposan kitombolja magát, amiről rendre be is számol a világnak. Nála ugyanis az sem elképzelhetetlen, hogy már az első randin ágyba bújik a partnerével. Így volt ez legutóbb is, igaz, ennek a randinak különleges vége lett" - írja a lap. A 32 éves lány ugyanis elhatározta, hogy néhány játékszerét is előveszi a fiókból, és így teszi feledhetetlenebbé az alkalmat. Csúnya baleset lett a vége, a kórházban mindenki megdöbbent.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Sztárok
Dakota Alan a legendás harcművész és színész, Chuck Norris legkisebb fia, aki ma már 22 éves, izomtömege pedig az apjáéval vetekszik.
Sztárok
Michèle Morgan a francia színjátszás nagyasszonyaként vonult be a történelembe, aki szenzációs alakításai mellett angyali szépségével is magába hódította a fél világot.
Home&Design
Amikor otthonunk berendezéséről van szó, érdemes az aktualitás mellett hosszútávon is gondolkodni és olyan trendeket követni, amelyek időtállóak és sok-sok éven át megőrzik páratlan stílusukat....