Őrülten nagy hülyeség a papírtörlős trükk, ami az interneten terjed, ne dőlj be neki

Rengeteg konyhai praktika tud velünk szembe jönni a világhálón, ami megkönnyítheti az életünket. Azonban legyél észnél, mert nem mindegyiket szabad elhinni.

Van olyan, amit kifejezetten trollok gyártanak

A papírtörlő, amely ma már nélkülözhetetlen kelléke a háztartásoknak, érdekes történettel rendelkezik.

Az első papírtörlőt a Scott Paper Company fejlesztette ki, amikor állítólag egy véletlen folytán egy túl vastagra tekert vécépapír adagot kellett volna kidobniuk. Azonban Arthur Scott, a cég vezetője úgy döntött, hogy újrahasznosítja, és elkezdte árulni az első papírtörlőként.

Sok papírtörlős trükk terjed az interneten, de akad olyan, ami veszélyes lehet. Galériánkban egy ilyet mutatunk be!

A papírtörlő feltalálása tehát egyfajta szerencsés balesetnek köszönhető. A termék már megtalálható szinte az összes konyhában, és sok változáson ment keresztül.
Kattints a további képekért!

Íme egy házi praktika, amellyel rengeteg bosszúságtól és nem várt kellemetlenségtől kímélheted meg magad a jövőben – nincs másra szükséged, mint egy kis darab papírtörlőre, ami csodákat művel majd a hűtőben tárolt zöldségekkel!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.