Sztárok

Tudtad? Így néznek ki a legdögösebb színésznők anyukái

Sok sztár óvja a nyilvánosságtól a gyermekeit, de ugyanez igaz a szüleikre is, akiket csak nagyon ritkán vagy szinte sosem lehet látni - éppen ezért kíváncsiak voltunk, hogyan néznek ki a leghíresebb és legszebb színésznők anyukái.

Anyák és lányaik

A vörös szőnyeges eseményeken szebbnél szebb sztárok szoktak végig vonulni, akik kiváló adottságaikat azzal is kihangsúlyozzák, hogy pompás ruhakölteményeket öltenek magukra. Őket látva azonban szinte sosem szoktunk azokra a személyekre gondolni, akiktől a hírességek szerencsés génjeiket örökölték, pedig sokuk között óriási a hasonlóság – főleg az anyák és lányaik mondhatják el ezt magukról. Gondoljunk csak például arra, hogy Cindy Crawford és Kaiai Gerber konkrétan olyanok, mint két tojás, vagy ott van például Reese Witherspoon és Ava Phillippe, akik ha akarnák, sem tudnák letagadni egymást. No, de mi van a többiekkel? Galériánkban összeszedtünk néhány A-listás színésznőt és megnéztük, vajon mennyire ütöttek az édesanyjukra!

Scarlett Johansson és Melanie Sloan
Kattints a további képekért!

Mindenki tudja, hogy a legnagyobb A-listás celebritások hatalmas luxusban élnek, azonban néhányan közülük kissé kiszínezték a valóságot a rajongóik előtt.

Leadfotó: Sean Zanni/WireImage/Getty Images

Forrás: Bright Side

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Lifestyle
Vajon átlép egy határt a menyasszony, amikor megszabja a szüleinek, mit tehetnek az esküvőn? Sokan megosztottak ebben a kérdésben.
Lifestyle
Az idei június középhőmérséklete országos átlagban 21,6 Celsius-fok volt, amely 1,8 fokkal haladja meg az 1991-2020 közötti évek átlagát, ezzel az ötödik legmelegebb június lett 1901 óta. Még fog...
Lifestyle
A Halak élete gyökeres változások előtt áll. Íme, a júliusi előrejelzésünk!