Felháborodtak, hogyan készíti el a palacsintát ez a nő, pedig Ferenc József is imádta így
A palacsintát rengeteg módon el lehet készíteni. Ugyebár mi magyarok imádjuk a húsos változatot is.
Egy nő azonban olyan módszert választott, ami miatt az internet fele eléggé kiakadt
A palacsinta egy egyszerű, mégis sokoldalú étel, ami nagyon régóta kíséri az emberiséget. Az ókori görögök és rómaiak is készítettek palacsintaszerű ételeket, amelyeket mézzel édesítettek, és gyakran fűszerekkel gazdagítottak.
Az amerikai és a magyar palacsinta közötti különbség elsősorban a tésztájukban rejlik. Az amerikai palacsinta általában sűrűbb, mivel sütőpor vagy szódabikarbóna hozzáadásával készül, ami miatt feljebb emelkedik és pufibb lesz. Ezzel szemben a magyar palacsinta vékonyabb és rugalmasabb, hasonlóan a francia crêpe-hez.
Mi volt az a változat, amit Ferenc József is szeretett, az internet népe mégis betámadta? A galériánkból kiderül!
A palacsintát mindenki szereti, ez alól pedig II. Erzsébet sem képezett kivételt: a néhai brit uralkodó bármikor szívesen falatozta ezt a közkedvelt édességet, melyet a királyi szakács mindig egy plusz, nem szokványos összetevővel bolondított meg.