Sztárok

Egy emberben bízik már csak Harry: nem Meghan az

Egyetlen személy van csupán, akivel Harry herceg úgy érzi, hogy igazán őszinte lehet, sokak meglepetésére ez az illető pedig nem a felesége.

Egyedüli támasz

Rosszul áll a szénája Harrynek, ma már szinte senki sem kíváncsi rá a brit királyi családban, ami nem meglepő, tekintve, mennyi fronton intézett támadást rokonaival szemben az utóbbi években. Még a hozzá korábban legközelebb álló személy, Vilmos is hátat fordított neki, ugyanis képtelen neki megbocsátani, hogy a herceg híres-hírhedt önéletrajzi könyvében, a Tartalékban súlyos vádakat fogalmazott meg Katalinnal kapcsolatban. A sussexi jó ideje így már csak saját családjára számíthat, holott mióta kiderült, hogy menye és édesapja is rákos megbetegedésben szenved, nagyon szeretné visszaszerezni a família bizalmát. Van azonban egy ember az életében, aki a botrányoktól függetlenül mind a mai napig kitart mellette, és ítélkezés nélkül meghallgatja és támogatja. Részletek a galériában!

Mint ahogyan arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, május elején Harry visszatért Londonba, hogy megünnepelje az általa alapított Invictus Games névre keresztelt sportesemény 10. évfordulóját.
Kattints a további képekért!

Sussex hercege mindössze 12 éves volt, amikor elveszítette édesanyját egy tragikus autóbaleset miatt – Harry könyvében őszintén vallott arról, milyen gondolatok kavarogtak benne, mikor megtudta, hogy Diana meghalt.

Leadfotó: Karwai Tang/WireImage/Getty Images

Forrás: Express

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.