Fashion&Beauty

Viszlát, károsodott haj! Szerencsére már nem csak az olló a megoldás

Alig robbant be a nyári kánikula, a hajad megjelenése máris aggodalommal tölt el? Szerencsére már nem csak az olló a megoldás.

A nyár különösen nagy károkat okozhat

Hajunk állapotát számos tényező befolyásolja. Szervezetünk általános egészségi állapota vagy a hormonrendszer változásai mellett külső hatások szerepe is jelentős. Az évszakok változásával más-más kihívásokkal kell megküzdenie hajkoronánknak, a nyár pedig különösen nagy károkat okozhat. Az UV sugárzás, a sós vagy éppen klóros víz mind erősen száríthatja és károsíthatja hajunkat. Szerencsére már nem kell az ollóért nyúlni, ha megoldást keresünk!

Pantene Pro-V Molecular Bond Repair

A visszafordíthatatlanul károsodott haj számára a Pantene Pro-V márka megalkotta legújabb, Molecular Bond Repair termékcsaládját.

Összetett fejlesztési folyamat eredményeként az új Pantene Pro-V kollekció a hajszálak belsejétől regenerálja a hajat, elősegítve annak megerősödését. Ez a három termékből álló, prémium termékcsalád akár 100%-os teljesítményt nyújthat a haj regenerációját tekintve molekuláris szinten*, visszafordítva a hajkárosodás minden látható jelét.

A legkiválóbb hajregeneráló eredmény eléréséhez ráadásul nincs szükség többé kompromisszumokra idő- vagy költségkorlátok miatt. A hosszú, bonyolult hajápolási programok és a rendszeres szalonlátogatások helyett kínál modern megoldást a Molecular Bond Repair termékcsalád. Hosszú, 7 évnyi kutató és fejlesztőmunka eredményeként a termékek a fizikai hajszerkezetek helyreállítását, védelmét és megerősítését helyezik előtérbe, a haj regenerálódása révén új szintre emelve a haj helyreállítását.

Pantene Molecular Bond Repair hajápoló termékek - Femcafe

A termékcsalád tagjai:

Pantene Molecular Bond Repair sampon - Molekuláris szinten védi a hajat

A Pantene legmagasabb koncentrációban Pro-V tápanyagokat tartalmazó formulája molekuláris szinten tisztítja és védi, valamint élettel telivé varázsolja a hajat, hogy az láthatóan egészségesebb és regeneráltabb legyen.

Pantene Molecular Bond Repair balzsam - Molekuláris szinten erősíti a hajat

Az innovatív technológiának köszönhetően ez a többcélú kondicionáló táplálja és erősíti a hajat. Molekuláris szinten segít a haj szerkezetének megóvásában, és új erővel tölti meg a hajszálakat minden egyes használat során.

Pantene Pro-V Bond Repair termekek - Femcafe

Pantene Molecular Bond Repair ápoló hajpakolás - Molekuláris szinten regenerálja a hajat

A termékcsalád legkoncentráltabb és legerősebb termékeként, több mint 5000 Pantene Pro-V Nutrigyöngyöt tartalmaz, amelyek fizikailag feloldódva tápanyagok millióit szabadítják fel minden egyes használat során. A hajból kiöblítve vagy nem kiöblítendő balzsamként is egyaránt használható.

Ezt a kezelést mindössze 3 percig kell a nedves hajon hagyni a látható és sejtszintű eredmények elérése érdekében.

* Műszeres vizsgálat eredménye alapján a haj kutikuláját vizsgálva sérült ill. sérülésmentes hajon

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
A Michelin-csillagos séf tényleg szerencsés, mivel Rácz-Gyuricza Dóra gyönyörűbb, mint volt. Rácz Jenő kedvese nem fogta vissza magát, és villantott mindenkinek.
Lifestyle
A wifi a modern kor nagy csodája, és mindenhol keressük, hogyan tudunk rácsatlakozni a hálózatra. Na igen, de ennek sajnos vannak veszélyei is.
Sztárok
A Coldplay háromszor is elvarázsolt a magyar közönséget, és a banda folytatja tovább a turnéját. A zenekar nem olyan rég a Glastonbury Fesztiválon csinált igazi csodát.