Ezek az elkerülhetetlen jelei, hogy kezdesz öregedni, hiába érzed magadat fiatalnak

Sokan szeretnének örökre 18 évesek maradni, míg akadnak olyanok, akik szerint az öregedés pozitív hatással van az életükre. De mik azok a jelek, amik azt mutatják, hogy elkezdtél alaposan idősödni?

Azt ilyenkor már tudjuk, hogy nem úgy mennek a bulik, mint régen

Sok mém be szokta mutatni, hogy ha fiatal vagy, akkor tengernyi időd van, de nincs pénzed, ha pedig már benne vagy a korosodásban, akkor végre van pénz, de nincsen idő. Ez egy ördögi kör, amit nehéz szinten tartani.

Bár az életkor előrehaladtát nem tudjuk megállítani, az öregedési folyamatok lassításáért sokat tehetünk. Ezzel már a tudomány is elkezdett elég intenzíven foglalkozni.

Azonban mik azok a jelek, amik azt jelzik, hogy kezdesz beleszaladni a korba, még ha ezt tagadnád is? A galériánkban megmutatjuk!

Sört helyett bort kezdesz el inni? Nem olyan biztos az, de az tuti, hogy mennyiség helyett a minőség kerül előtérbe az öregedéssel. Szóval akár bort, sört, whiskeyt, vagy mást iszol, inkább kevesebbet fogsz kérni, de olyat, ami drágább és finomabb. Amúgy az alkohol, vagy a dohányzás gyorsítja az öregedést, inkább kerüld.
Kattints a további képekért!

A Dél-Kaliforniai Egyetem új tanulmánya szerint egy bizonyos étkezési mód, amit sokan alkalmaznak, ha fogyni szeretnének, még a ráncok kialakulásával is felveszi a harcot.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Bemutatjuk a 2024-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságát
Sztárok
A rajongók már kezdenek találgatni, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence képes lesz-e olyan messzire jutni, mint Krausz Gáborék.
Sztárok
Beyoncénak és testvérének, Solange-nak volt kitől örökölniük a szépségüket: édesanyjuk, Tina rendkívül vonzó nő, azt pedig egyáltalán nem mondanánk meg róla, hogy 70 éves.
Fashion&Beauty
Katie Holmes stílusából rengeteget lehet inspirálódni, főleg ha réteges öltözködésről van szó, hiszen az általa viselt darabokat nagy alapossággal és kiváló érzékkel válogatja össze – a végeredmény...