Hátborzongató: egy felnőtt nőt találtak a kígyó testében, akinek esélye sem volt a túlélésre

Nem ritka, hogy a kígyók emberre támadnak, de ezt valójában tényleg csak védekezésből teszik. Az már viszont nem mindennapi, hogy egy kígyó befaljon egy felnőtt embert.

A piton hátborzongató módon fogyaszthatta el a nőt…

A pitonok a hüllők csodálatos és lenyűgöző csoportját képezik, melyek a Pythonidae családba tartoznak. Ezek a kígyók változatos méretben és színben fordulnak elő, és elsősorban Ázsiában és Afrikában őshonosak.

A legtöbb pitonfaj nem veszélyes az emberre, mivel nincsen méregfoguk, és általában kerülik is velünk a kapcsolatot.

Most azonban az egyik kígyó mégis úgy döntött, hogy nem csak megöl egy nőt, de egészben el is fogyasztja. A galériánkban megmutatjuk, hogyan alakult a horrorisztikus sztori.

A pitonok a zsákmányukat testükkel körbefonva fojtogatják meg, ami a constricció nevű folyamat. Ez a módszer hatékonyan működik kisebb állatok esetében, de a nagyobb pitonok, mint például a retikulált piton vagy a burmai piton, akár nagyobb állatokat is képesek megölni ezzel a technikával.
Kattints a további képekért!

Találtak már cuki állatot is idén a karácsonyfán, de egy másik halálos fenyegetést jelentett.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
A trónörökös mindössze egyetlen dolgot kért anyjától lelki békéje érdekében, ám Diana képtelen volt arra, hogy teljesítse fia vágyát, ugyanis a hercegnét szinte felemésztette a düh és a szomorúság.
Lifestyle
Egy technikai hiba miatt nemrég bárki körülnézhetett az észak-koreai interneten - írja a TWN.hu. 28 oldalt találtak a programozók.
Sztárok
Hosszú évekkel ezelőtt még előfordult, hogy együtt láthattuk őket, jó ideje azonban a közös képek többsége is eltűnt az oldalaikról.