Rengeteg pénzt tudsz spórolni a Balatonnál, ha beveted ezeket a kiskapukat

Nincs mese, annak is mélyen a zsebébe kell nyúlnia, aki a Balatonnál szeretne nyaralni idén, és nem külföldön. Persze vannak spórolási tippek, amivel több pénz maradhat a zsebedben.

Úgy tudsz spórolni, hogy közben nem kell megszakadnod

A Balaton Magyarország egyik legkedveltebb nyaralóhelye, nemcsak a magyarok, hanem a nemzetközi látogatók körében is.

Ettől függetlenül a szakértők mindig kiemelik, hogy sok gyönyörű hely létezik belföldön, ami nem annyira drága, mint a Balaton. Szóval az is spórolási tipp, ha nem a legfelkapottabb helyet választjuk.

Aki mégis a Balaton mellett döntene, annak adunk néhány tanácsot, hogyan maradhat több a pénztárcájában!

Foglalj szállást előre, és használj összehasonlító oldalakat a legjobb ajánlatokért. Bár sokan ódzkodnak tőle, de a kempingezés is költséghatékony alternatíva lehet. Erre a mai modern korban már remekül fel lehet készülni drágább szállás nélkül is.
Kattints a további képekért!

Tényleg jobban járunk, ha kiveszünk egy konyhával felszerelt apartmant, és magunknak főzünk otthon. Természetesen vannak spórolási tippek, amikkel meg lehet úszni a drágulást.

Leadfotó: Flickr (PÉTER SZUDITSCH) – Illusztráció

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
Krausz Gábor Mikes Anna helyett ideiglenesen Szuperák Barbarával került össze az Ázsia Expresszben, s a sztárséf meglehetősen rosszul viselte, hogy új partnert kapott, akinek ráadásul az volt a...
Lifestyle
Hiába alszol éjjelente akár 6-8 órát, minden egyes nap annyira fáradt vagy, hogy úgy érzed, mintha egy perce se hunytad volna le a szemed? Nos, simán lehet, hogy ez azért van, mert rendszeresen...
Sztárok
Majka és Hajni már nagyon régóta alkotnak egy párt. Előbbi talán nem is gondolta volna, hogy egy férfi elő fog tűnni a párja múltjából.