Lifestyle

Megszépít, felturbózza az anyagcserét és fehérjeforrásnak sem utolsó: még Dua Lipa is erre a hétköznapi csodaszerre esküszik

A világhírű énekesnő nemrégiben a Dish című podcast vendégeként árulta el a nagyközönségnek, hogy milyen diétát követ, s mely ételekből nyer energiát a mindennapok során.

Mindig ügyel a helyes táplálkozásra

Dua Lipa a Dish című podcastban elmondta: turnéidőszakban zömmel húsos-zöldséges ételeket fogyaszt. A Grammy-díjas híresség nem rejtette véka alá, hogy él-hal a steakért, ám emellett könnyedebb, egyszerűbb, viszont kifejezetten egészséges, értékes tápanyagokban gazdag ételeket is rendszeresen eszik. A 28 esztendős előadóművész az esetek többségében salátákkal elegyíti vagy levesekhez adja a lencsét, sőt olykor olivabogyóval is összekeveri. És hogy miért javallott neked is nagy mennyiségben fogyasztanod Dua Lipa egyik titkos favoritját? Lapozd fel galériánkat, azonnal eláruljuk!

A lencse fehérjetartalma rendkívül magas, 25-28% körüli, további előnye pedig, hogy nem allergén, s tápanyagait jól emészthető formában hordozza. Voltaképp az összes, a szervezet számára fontos aminosavat tartalmazza, s a vele együtt felvett koleszterin (és egyéb zsírok) mennyisége mindössze az elfogyasztott lencse 1-2%-át adja.
Kattints a további képekért!

Te mennyire szereted ennek a közkedvelt fűszernek az ízét? Nos, ha feles kilókkal küzdesz, akkor itt az ideje, hogy beépítsd a napi rutinodba ezt a finomságot, ami segít a fogyásban azáltal, hogy felpörgeti az anyagcserét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Sztárok
Harry Styles felkavaró szavakkal tisztelgett a tragikus hirtelenséggel elhunyt Liam Payne előtt.
Lifestyle
Ha szeretnéd megvédeni a madarakat és táplálékukat, akkor mindenképp próbált ki ezt a trükköt.
Sztárok
November 11-én startol a TV2 csatornáján a S.E.R.E.G. című sorozat – a hat epizódból álló akciódús katonai történet premier előtti sajtóvetítésén lehetőségünk nyílt beszélgetni a szereplőkkel,...