Fashion&Beauty

Igézően gyönyörű: Az üvegcipellő manikűrnek egyszerűen nem lehet ellenállni!

Ha te is imádod a pasztell árnyalatú, csodaszépen fénylő körmöket, az üvegcipellő manikűrtrendért egészen biztosan odáig leszel!

Irizáló csillogás

A már hangzásra is gyönyörű üvegcipellő manikűrtrend elnevezése Tom Bachik manikűröstől származik. A trend a mázas fánk körmök elegáns változata, finom, irizáló csillogásával hódít. Lauren Sánchez a 2024-es Met Gálán mutatta be ezt a stílust, tökéletesen kiegészítve fekete, pánt nélküli, Oscar de la Renta ruháját. Sánchez hosszú, mandula alakú gél tippeket viselt, amelyeken apró, halvány rózsaszín fémes pelyhek voltak, jeges kék és zöld foltokkal. Az egészet átlátszó, üveghatású gél körömlakkal fixálták a fényesen ragyogó végeredmény érdekében. Ha kíváncsi vagy, hogyan is nézett ki Sánchez csodaszép manikűrje és hogyan tudod újraalkotni te magad is a gyönyörű üvegcipellő körmöket, akkor nézd meg a galériát!

Tom Bachik apró fehér rózsát festett kézzel Lauren Sánchez egyik kisujjára, hogy egyedi személyiséget adjon a manikűrnek. Ez a kis részlet még különlegesebbé tette az amúgy is figyelemfelkeltő stílust.
Kattints a további képekért!

Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik legnagyobb problémájuk például, hogy a konfekció ruhák úgy állnak rajtuk, mintha kinőtték volna őket.

Leadfotó: 123rf, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Fashion&Beauty
Lifestyle
Mutatjuk, hogy milyen jótékony hatással vannak bőrünkre a hazai termálvizek.
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Ismét egy afféle romantikus vígjáték vette át a vezetést a magyar Netflixen, de természetesen mutatjuk a többi filmet is, amik mostanában taroltak.