Lifestyle

Ez lesz a 2024-es nyár itala - mindössze 4 összetevő kell hozzá

Idén nyáron felejtsd el a hagyományos fröccsöket és próbáld ki helyette ezt az egyszerű és frissítő, pezsgőkoktélt.

Beszéljünk az anyai kiégésről!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.

A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

A nyár itala

A nyár egyet jelent a baráti összejövetelekkel és a hűsítő koktélokkal, és mikor megláttuk a videót TikTok-on a Lone Ranger fantázianévre hallgató gyorsan és egyszerűen elkészíthető koktélról, azonnal tudtuk, hogy megtaláltuk a szezon legtrendibb italát. A Lone Ranger-t egy portlandi, oregoni bártender, Jeff Morgenthaler találta ki és mindössze négy hozzávalót igényel: tequila, pezsgő, citromlé és egy egyszerű szirup. A hűsítő ital a French 75-ös variációjaként készült, annyi különbséggel, hogy benne a gint tequilára, a pezsgőt pedig rozé pezsgőre cserélte. A koktél neve egy fiktív álarcos texasi vadőrre utal, az amerikai nyugat szellemét idézi, és mindazokat az ízeket és érzéseket adja, amelyek a nyárhoz kapcsolódnak. A citrus kiegyensúlyozza a tequila agávé ízét, és van benne édesség is, hogy ellensúlyozza a citromlé savasságát.

Ha szeretnéd te is meglepni a barátaidat egy nyári kerti partin ezzel a különleges koktéllal, akkor kattints a galériára és mutatjuk hogyan készítsd el lépésről-lépésre:

A Lone Ranger koktél hozzávalói: Csak néhány összetevőre lesz szükséged - valamint egy koktélshakerre és egy pohárra. Jégkocka 4,5 cl blanco silver tequila 3 cl citromlé 1,5 cl egyszerű szirup 6 cl prosecco rozé pezsgő citrom csavar szelet
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: BHG

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.