Sztárok

Botrányos dolgot állít az egykori Playboy-nyuszi: vele csalta meg párját Justin Timberlake

Az egykori aktmodell azt is kiteregette, hol és hogyan történt a forró kalandjuk. Utolérte a múltja a világhírű énekest.

Nyuszi

Hugh Hefner egykori szerelme, a 49 éves Zoe Gregory úgy érezte, itt az ideje kiteregetnie a szennyest. Az egykori nyuszi most azt állítja, Justin Timberlake-kel volt egy forró kalandja, nem is akárhol: Hugh Hefner Los Angeles-i Playboy-villájának barlangmedencéjében, az úgynevezett "örömbarlangban" - írja a TWN.hu. A modell szerint Justin eleinte szemérmes volt, végül - annak ellenére, hogy nem volt szingli, - engedett a vágynak, és részegen csobbant vele a medencébe. "Nem akart puhánynak tűnni. Mindketten bementünk a barlangba és levetkőztünk, aztán hülyéskedtünk" - kezdte Zoe, majd elárulta, meddig jutottak.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.