Ebből az 5 másodperces tesztből megtudhatod, fennáll-e nálad a korai halálozás veszélye: hihetetlen, mit árul el egészségedről

Kíváncsi vagy, hogy minden rendben van-e az egészségeddel, és mekkora az esélye nálad a korai halálozásnak? Nos, a szakemberek szerint pár másodperc alatt mindez kiderül egy egyszerű, otthon is elvégezhető tesztnek köszönhetően!

Bárkivel kipróbálhatod

Minden ember célja az, hogy egészséges és hosszú, boldog életet éljen. Persze ez sok mindenen múlik, de mint azt tudjuk, mi magunk is rengeteget tehetünk azért, hogy elkerüljük a betegségeket, és megőrizzük egészségünket. A megfelelő étrenddel, a rendszeres mozgással és a káros szenvedélyek elkerülésével szinte biztos, hogy meghosszabbíthatjuk élettartamunkat, ugyanakkor érdemes naponta figyelni testünk jelzéseit, melyek arra utalhatnak, hogy valami nincs rendben, hogy valami megváltozott. Vannak ugyanis bizonyos dolgok, melyek jelzik egészségünk valódi állapotát, beleértve azt is, hogy érint-e minket valami olyan súlyos betegség, amely korai halálhoz is vezethet. Mindezt egy hihetetlenül gyors teszttel otthon, mi magunk is kideríthetjük - galériánkban találod a részleteket, hogy mit is kell pontosan csinálnod!

A teszt abból áll, hogy egyszerűen kezet fogunk valakivel, megrázzuk a másik ember kezét - az illető szorításának erőssége vagy épp gyengesége elárulja, hogy a személy a korai halálozás szempontjából a magas kockázati csoportba tartozik-e.
Kattints a további képekért!

Egy pszichoterapeuta szerint sokan anélkül csinálják ezt az ösztönből jövő mozdulatot, hogy észrevennék. De vajon mi állhat a háttérben? Most kiderült a szakértő válaszából!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A téma a mobiltelefonok széleskörű elterjedése óta foglalkoztatja az emberiséget, de vajon mi a teljes igazság? Tényleg agyrákot okozhat a túlzásba vitt mobilhasználat?
Lifestyle
Sztárok
Szeptemberben közölte a nagyérdeművel a jó hírt Katalin hercegné, miszerint kemoterápiás kezelésének végéhez ért, ám a munkába csak fokozatosan tervez visszatérni, emiatt pedig egyelőre továbbra is...