Fashion&Beauty

5 farmertrend, ami rendkívül népszerű lesz ebben a szezonban

A 2024-es farmertrendek terén hatalmas változás várható. Köztudott, hogy a farmer minden kapszula gardrób alapját képezi. Ez egy sokoldalú szövet, amely szinte mindenhez passzol, az idei szezonban teljesen új irányt vesz, és nemcsak a nadrágot, hanem minden egyéb ruhadarabot is érint, amely farmerből készül.

2024 új farmertrendjei

Amellett, hogy idén köszönthetünk néhány új farmertrendet, fájó búcsút kell intsünk a szűk farmereknek és a mom fit farmereknek is. Ha szeretnéd felfrissíteni a ruhatáradat, kattints a galériára és mutatjuk, hogy melyik farmerekre érdemes idén beruháznod!

Kivágott farmer A szaggatott és kivágott farmerek idén rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek. Még Valentino és Stella McCartney is szívesen viseli ezeket a darabokat. Natalie Robinson stylist azt tanácsolja, hogy a kivágott farmert idén bomberdzsekivel és magassarkúval viseljük, ezzel igazán stílusos lesz a megjelenésünk. A szaggatott farmerek mellett idén divatos lesz a rácsos nadrág is, amit úgy kell elképzelni, hogy négyzethálóként van kivágva, a lyukak pedig akár valamilyen egyedi díszítést kaphatnak.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Woman and Home

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Sztárok
Azt tudjuk jól, hogy az előadók közül Szikora Róbert is mindig őszintén elmondja, amit gondol. Most Azahriah, és a Valmar is a középpontba került.
Sztárok
Bár sokan úgy gondolják, egy hercegnének mindent szabad, ez egyáltalán nem így van: Katalin még egy olyan egyszerű dolgot sem tehet meg, amit egyébként bármelyik ember szabadon csinálhat.
Egészség
Egy új tanulmány szerint több népszerű ételben és egy igencsak kedvelt italban is rákkeltő vegyi anyagokat találtak a tudósok.