Lifestyle

Senki sem találja a kakukktojást a képen: 140-es IQ alatt mindenki elvérzik ezen a ravasz fejtörőn

Te meg tudod mondani, melyik bagoly a kakukktojás a most következő ábrán?

Most kiderül, tényleg átlagon felüli-e az IQ-d

Folytatódik immáron nagymúltú képrejtvény-sorozatunk: most következő fordulónkban mindössze egyetlenegy kakukktojást kell felderítened, de egyetlen percig se gondold, hogy a feladat fáklyásmenet lesz! Átlagot messze meghaladó intelligenciaszintre, kifogástalanul működő ösztönökre, óriási precizitásra és némi türelemre is szükséged lesz, ha valóban a siker a célod. De ne is szaporítsuk tovább a szót, inkább lapozz tovább: azonnal mutatjuk a játék részleteit!

Melyik bagolynak van egyedi felsője az ábrán? Ne kapkodj, ne siess, próbálj meg a feladatra összpontosítani, és mutasd meg, hogy szellemed legyőzhetetlen!
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
Lifestyle
Sokan a tejet tartják a legjobb kalciumforrásnak, ám meglepő módon számos más élelmiszer is jelentős mennyiségű kalciumot tartalmaz, gyakran többet is, mint egy pohár tej. Nézzük meg, melyek ezek!
Lifestyle
Sztárok
Cariba Heine játszotta a H2O: Egy vízcsepp elég című ausztrál szériában a kissé különc, lobbanékony természetű Rikki Chadwicket, melynek köszönhetően felettébb népszerű volt a kétezres években, ma...