Ez a kenyér a legegészségesebb a szakértő szerint: a cukorbetegek is fogyaszthatják
Vanessa Kimbell táplálkozási szakértő szerint van egy bizonyos kenyérfajta, amit érdemes jótékony hatásai miatt fogyasztani, különösen azok számára, akik cukorbetegséggel küzdenek.
Csak ilyet érdemes venni, de még jobb, ha saját magunk készítjük
A kenyér az emberek számára az egyik legfontosabb alapélelmiszer, ami nélkül sokan el sem tudják képzelni az életüket, nem véletlenül: rendkívül sokoldalú ételről van szó, amely különféle formákban és ízekben létezik, valamint amit mi is ezerféleképpen variálhatunk, például a szendvicsek esetében. Azt azonban mindenki tudja a kenyérrel kapcsolatban, hogy nem túl egészséges, ha sokat fogyasztunk belőle, különösen a fehér kenyér, ami rengeteg szénhidrátot tartalmaz amellett, hogy vércukorszint-ingadozáshoz, súlygyarapodáshoz és hosszú távon anyagcserezavarokhoz vezethet, ha ezt esszük. Van viszont egy olyan kenyérfajta, amit a táplálkozási szakértő is nyugodt szívvel ajánl, persze a mértékletesség itt is fontos - hogy miről is van szó pontosan, azt galériánkban eláruljuk!
Egy orvos szerint már a fiatalabb korosztály, akár 30-40 évesek is bekerülnek ilyen tünetekkel az osztályra. A legfontosabb továbbra is a megelőzés, mert egy agyvérzés tönkre teheti az életünket.
Leadfotó: 123rf