Miért szolgálnak fel az elegáns éttermekben kisebb adagokat? Nem erre a válaszra számítanál

Téged is kiakaszt, ha egy drágább helyen még kevesebb ételt is kapsz? Nem is sejtenéd, hogy mi áll a háttérben!
Kisebb adag, több pénz - hol itt a logika?
Valószínűleg már te is találkoztál olyan étteremmel, ahol apró adagokat irreálisan magas összegekért kínáltak, azonban a tányéron egy igazi műalkotást köszönt vissza ránk. Ezek az ételek nem véletlenül kerülnek kisebb adag formájában az asztalra, ugyanis számos tényező van, amit figyelembe vesznek a szakácsok és persze a vendéglátó egységek is.
Kattints a galériára!

Szinte mindannyian megfeledkezünk arról, hogy időről időre megtisztítsuk a fürdő egyik központi elemét, pedig ha nem tesszük, rengeteg baktérium telepedhet meg rajta.
Leadfotó: 123rf.com, Forrás
Oldalak
