Utazás

Legtöbb új útvonal – az airBaltic 18 új útvonalat jelent be

A lett airBaltic légitársaság ma bemutatta a 2023. március végével kezdődő nyári időszakra érvényes menetrendjét. A légitársaság 18 új útvonalat tervez a balti országokból, így az útvonalhálózatán belül 70 célállomás lesz elérhető.

Soha ennyi útvonalat nem nyitottak még

Martin Gauss, az airBaltic elnök-vezérigazgatója: „Soha ennyi új útvonalat nem nyitottunk egy szezonban. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a balti országbeli városaink iránt, és javítjuk a csatlakozást a régióba és a régióból.

A következő nyári szezonban az airBaltic összesen 18 új útvonallal bővíti útvonalhálózatát– 10 útvonal Rigából, 4 Tallinnból és 4 Vilniusból. Emellett a légitársaság növeli a járatok gyakoriságát olyan népszerű útvonalakon, mint Barcelona, Lisszabon, Róma és még sok más. A teljes menetrend megtekinthető a légitársaság weboldalán: www.airbaltic.com.

Az airBaltic 38%-kal több utast szállított augusztusban

A Skytrax felmérése alapján a lett airBaltic légitársaság nyerte el Kelet-Európa legjobb légitársasága címet 2022-ben. A díjat a 2022-es World Airline Awards ünnepségen adták át a nagy-britanniai Londonban rendezett különleges ünnepségen.

skytrax airbaltic díj

Martin Gauss, az airBaltic elnök-vezérigazgatója: „Mi az airBaltic-nál folyamatosan dolgozunk a fejlesztésen és az innováción. Az airBaltic csapatán belül hihetetlen motiváció, elhivatottság és szenvedély uralkodik tevékenységünk iránt. Ezért büszke és megtiszteltetés számomra, hogy ma csapatunk nevében vehettem át ezt a díjat, és látom, hogy munkánkat és erőfeszítéseinket nemzetközi szinten is elismerik.”

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Lifestyle
Noha a hónap végéig várnunk kell a Halloweenre, nem árt, ha már most felidézzük az ünnep utánozhatatlan hangulatát!
Home&Design
Nem számít, hogy régi vagy új konyhánkat alakítanánk át, nincs szükség tágas terekre, hogy stílusos, de funkciókban gazdag konyhánk legyen.
Lifestyle
Bár a beltéri randi nem mindig az első számú választás, ha kreatívan állunk hozzá, rengeteg lehetőség van, hogy a közös otthoni időt is különlegessé tegyük. Ezek az ötletek nemcsak szórakoztatóak,...