Borzalmas öngyilkosság: szándékosan hajtott vonat elé a 80-as évek magyar topmodellje, csupán 54 éves volt

Szőnyi Ildikó az áldozata a Nyúlnál történt vasúti balesetnek: az egykori sztármodell egy személyvonat elé hajtott saját autójával vasárnap késő este.

Vajon miért tette?

Szőnyi Ildikó az 1980-as évek egyik legismertebb modellje volt idehaza: első fotózására már alig 17 évesen sor került, ezt pedig megannyi követte még pályafutása során. Címlapok tömkelegén pózolt, számos divatbemutatón vett részt, de külföldön is sikerült befutnia: 1994-ben Floridában dolgozott, de Colorado államban is voltak munkái, ahol egy sportruházati katalógusba készítettek róla fényképeket. Ildikó 15 éven át volt a szakma jeles képviselője, de karrierje végeztével sem távolodott el a szépségipartól, ugyanis sminkes lett – Szőnyi idén júniusban töltötte 54. életévét, a napokban azonban egy sokkoló baleset következtében elhunyt, halála az egész országot váratlanul érte és megdöbbentette. Most több részlet is napvilágot látott a borzalmas tragédiával kapcsolatban, amely Ildikó ismerőseinek és barátainak egyszerűen felfoghatatlan, senki sem érti, az egykori modell miért tette, amit tett.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Sztárok
Az 5. évad első adását nem csupán a sztárok táncprodukciói és bemutatkozása teszik izgalmassá, hanem természetesen a zsűritagok és kommentárjaik is, valamint Ördög Nóra fenséges ruhakölteménye.
Sztárok
A TV2 népszerű műsorának 5. évadát ezúttal is Stohl András, valamint Lékai-Kiss Ramóna vezetik - utóbbi egy bámulatos kreációban nyitotta meg az első élő showt.
Lifestyle
A Vízöntő ma összebarátkozhat valakivel, akivel eddig nem szimpatizált. Napi horoszkóp.