Lifestyle

Nem érzed jól magad a munkádban? Csillagjegyed elárulja, milyen hivatásban tudnál kiteljesedni

Horoszkópunk sok mindent elárul a személyiségünkről, sokan azonban nem is gondolnánk, hogy milyen segítséget adhat nekünk a pályaválasztásban. A szakértő segít, mely csillagjegyhez milyen típusú hivatás illik a legjobban.

Kos

A Kos az állatöv harcosa, aki soha nem ijed meg attól, hogy egyenesen oda rohanjon, ahonnan mindenki menekül és soha nem fél kiállni magáért senkivel szemben. Ezekkel a tulajdonságokkal felvértezve kiváló jelölt lehet olyan hivatásokra, amelyekhez egyenruha jár - például tűzoltó, mentős, rendőr vagy biztonsági szakember. Tulajdonképpen minden olyan karrier, aminek köze van a tűzhöz, ami kezdeményezőkészséget és bátorságot kíván váratlan krízishelyzetekben, netán fizikai erőt, az mind tökéletesen illik hozzá.

Bika

Ha munkáról van szó, a Bika vénuszi kötödése abban mutatkozik meg, hogy a természetének megfelelő helyekre és helyzetekbe irányít. Mivel a Bika kitűnően ért ahhoz, hogyan kell kevés munkával sok pénzt keresni, nagyszerű pénzügyi tanácsadó, befektetési elemző vagy bankár válhat belőle, de ha inkább uralkodó bolygójának szépség iránti hódolata vezeti, a szépségiparban, művészi vagy zenei területen is választhat hivatást, szakmát magának. Sok Bika szülött vonzódik az ingatlanszakmához is, ami szintén testhezálló lehet.

A Bika csillagjegy nagyon tudja, hogyan lehet kevés munkával sok pénzt keresni

Ikrek

Mivel az állandó, változatos kommunikáció, az információk továbbadása alaptermészetének része, az Ikreket nem nehéz elképzelni minden olyan szakmában, ahol cseveghet, írogathat, e-mailezhet, vagyis számítógépet, telefont használhat. Eladás, hirdetés, marketing - ezek mind testhezállóak lehetnek, de akár íróként online dolgozva vagy weboldalak tartalom írójaként, esetleg szerkesztőként is jól érezheti magát az Ikrek. Könnyen ráun dolgokra, ezért, ha a napnak legalább a harmadában dolgoznia kell, csak akkor fogja tudni elviselni, ha érdekli, amit csinál.

Rák

Mivel nagyon otthonközpontú, a Rák számára az ideális munkahely az otthona. Ha nem lehetséges otthonról dolgoznia, olyan munkahelyet érdemes keresnie, amit otthonosnak érez. A Rák számára az is elkerülhetetlen, hogy a munkatársaira előbb-utóbb családtagként tekint. Érdekelhetik az olyan foglalkozások, amelyek ingatlanokkal kapcsolatosak vagy ház körüli feladatokat oldanak meg, de jól feltalálja magát a vendéglátásban, élelemiszeriparban. Mivel a jegye uralja a családot, a gyerekeket, kezdetben vonzhatják a gyermekkel kapcsolatos szakmák.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Lifestyle
Mind tudjuk, hogy a zöld- és a citromfű tea fogyasztása segítheti a zsírégetést, ám van egy olyan teafajta, amely ezeknél is hatásosabb.
Lifestyle
Sokan nem is gondolnák, de bizony több szín is van, amit érdemes elkerülni, ha a fürdőszobáról van szó, legalábbis a belsőépítészek és a lakberendezők szerint.
Sztárok
A sussexi hercegné egy alkalommal állítólag szembeszegült Kamilla "alaposan átgondolt tervével", ezzel pedig bizony csúnyán felbőszítette a királynét.