Ez történik akkor, ha rákos húst eszünk - Megdöbbentő dolgokat árult el egy hentes
Belegondoltál már abba, hogy mi történne akkor, ha rákos húst ennél? Ez vélhetően nem sok mindenkinek jut eszébe, azonban egy hentes kiteregette a "szennyest" és elárult néhány titkot, ami vélhetően nem fog tetszeni. Talán egyedi esetről van szó, ám jobb körültekintőnek lennünk és érdemes figyelni arra, hogy honnan szerezzük be a nyers húst.
Kivágják a rákos részt
"Csak kivágjuk a rákos részt és eladjuk a húst. Egy ember sem tudja, valójában, mi zajlik a húsüzemben. Senki ne képzelje, hogy egy beteg rész miatt kidobnak egy egész állatnyi húst." - ezzel a megdöbbentő vallomással állt elő egy hentes, aki már több mint 30 éve dolgozik egy húsüzemben. Véleménye szerint nem csupán a hormonoktól, antibiotikumoktól, valamint a különböző vegyi anyagoktól és gyógyszerektől kell tartanunk, hanem rákos szövetek is előfordulhatnak a húsokban. A hentes azt állította, hogy ezeket a részeket szimplán csak kivágják, ám azzal nem igen foglalkoznak, hogy a jövőben asztalra kerülő "élelmiszer" egyéb részei tartalmaznak-e rákos sejteket. Ebből kifolyólag nem nehéz kitalálni, hogy beledarálják a virslibe, párizsiba, kolbászokba, szalámikba egyaránt. Az EWAO készített egy különleges és részletes ábrát is, amelyen szemlélteti a fertőzések valószínűségét. Mutatjuk a következő oldalon! Lapozz a cikk folytatásáért!