Ezt a kombinációt imádni fogod: Sörtésztában sült, virslivel töltött karaj
Ezzel a töltelékkel lesz isteni a hagyományos rántott hús.
Sörtésztában sült, virslivel töltött karaj
Hozzávalók:
- 4 szelet csont nélküli karaj
- 4 szál virsli
- 1 db tojás
- 1 dl sör
- 4-5 ek liszt (plusz a panírhoz egy kevés)
- olaj
- só, bors
Elkészítés:
A karajszeleteket kiklopfoljuk, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd beletekerünk minden virslit egy-egy szelet karajba. Ha szükséges, fogvájóval rögzítjük a tekercsek végét, tálalás előtt azonban ne felejtsük el kivenni őket. Sűrű palacsintatésztát készítünk a tojásból, a lisztből és a sörből, ezt pedig szintén sóval és borssal ízesítjük. Megforgatjuk a húsba tekert virsliket lisztben, majd a sörös palacsintatésztában, ezután pedig nincs más dolgunk, mint bő, forró olajban kisütni a húst. Sült burgonyával és tartármártással tálalva az igazi.