Laktató vacsora 30 perc alatt - Padlizsános tortilla és spenótos palacsinta

Valami tartalmas, kiadós, mégis könnyű vacsorára vágysz? Ha attól tartasz, nem laksz jól egy tál salátával, viszont a húst hanyagolnád, próbáld ki ezt a két csúcsszuper vegán receptet. Másnap ebédre is vihetsz belőle - persze csak ha marad!
Tortillatekercs humusszal és padlizsánnal
Hozzávalók:
- 1 csomag tortillalap
- 1 doboz Veggie by NENI natúr humusz
- 1 kisebb méretű padlizsán
- 1 jégsaláta
- koriander pesto szósz
Elkészítés
Kenjük meg a tortillalapokat a csicseriborsókrémmel (humusz). Vágjuk a padlizsánt vékony szeletekre, és grillezzük őket mindkét oldalukon rövid ideig, vagy pirítsuk meg forró olajban. Helyezzük a padlizsánszeleteket a humuszra. Helyezzük rá a salátaleveleket, és csepegtessünk rá néhány kiskanálnyi koriander pesto szószt. Szorosan tekerjük fel a tortillatekercseket, tekerjünk köré alufóliát, és rövid időre tegyük őket a hűtőszekrénybe!
Fotó: foundinfood.com
Zöld palacsinta? Naná! Klikk tovább a következő receptre!
Oldalak

This is a modal window.