Serpenyős toszkán karaj - Paradicsomos egytálétel
Egy villámgyors ebédre vágysz? Szereted az olaszos ízeket? Akkor a következő recept biztosan tetszeni fog Neked! Olvasd el és készítsd el még ma!
Hozzávalók
- 4 szelet karaj
- 1 ek olaj
- 5 gerezd fokhagyma
- 1 és ½ csésze friss paradicsom
- 1 nagy hagyma
- 2 tk oregánó
- 1 tk zsálya
- 1 tk bazsalikom
Elkészítés
Az olajat forrósítsuk fel egy serpenyőben és tegyük bele a húst. Pár perc alatt pirítsuk barnára mindkét oldalát, majd alacsonyabb lángon süssük tovább. Adjuk hozzá a felaprított hagymát, nem sokkal később pedig a felkockázott paradicsomot, a felaprított fokhagymát és a fűszereket. Főzzük még körülbelül 10 percig, ekkorra a hús átsül, és a többi hozzávalóból sűrű szósz lesz.